+31 (0)10 4 13 24 60

Home>Rotterdamse wijken en buurten>Blijdorp

Blijdorp

Een harmonieuze mix van gemak en groen

Wonen in Blijdorp

Welkom in Blijdorp, de wijk die je gelukkig maakt. Hier is alles binnen handbereik en de keuze is aan jou. Wil je het bruisende stadsleven ervaren? Spring in de metro en je zit er middenin. Liever ontspannen in het groen? Het Vroesenpark staat tot je beschikking. Voor liefhebbers van jaren-dertig architectuur is Blijdorp de place to be, met zijn sfeervolle huizen voorzien van glas-in-lood, granieten detail en hoge plafonds. Wilt u meer te weten komen over het wonen in Blijdorp? Bij Rijndelta delen we graag alle informatie over deze prachtige wijk.

Waar gemak en natuur samenkomen

De geliefde jaren ’30 buurt Blijdorp is uiterst centraal gelegen. Supermarkten, speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten bevinden zich op loopafstand. Ook het prachtige Vroesenpark en de wandelpromenade richting Diergaarde Blijdorp liggen binnen handbereik. Het bruisende stadscentrum bereik je in slechts 10 minuten fietsen. Daarnaast zijn het openbaar vervoer, waaronder Centraal Station en metrostation Blijdorp, en de belangrijkste snelwegen A13 en A20 uitstekend bereikbaar.

Laat je weekend beginnen met een ontspannen kampeerervaring op de stadscamping, omgeven door groen en gezelligheid, in de Blijdorpse Polder. De inspiratie voor zowel de naam van de wijk Blijdorp als Diergaarde Blijdorp. Het is een plek waar sporters en recreanten hun hart kunnen ophalen, waar zonaanbidders hun plek weten te vinden in het Roel Langerakpark, en waar kinderen hun energie kwijt kunnen in de natuurspeeltuin Speeldernis.

Een bruisende wijk van geluk en saamhorigheid

In Blijdorp vind je niet alleen een wijk, maar een levendige gemeenschap waar geluk en saamhorigheid samenkomen. Het is een plek waar je je thuis voelt, waar buren elkaar hartelijk begroeten en waar een hechte band wordt gecreëerd.

De vele verenigingen en regelmatige evenementen zorgen ervoor dat bewoners elkaar ontmoeten, nieuwe vriendschappen sluiten en samen herinneringen maken. Blijdorp is meer dan een wijk, het is een plek waar mensen samenleven en waar je de ware betekenis van gemeenschap kunt ervaren. Hier vind je het beste van twee werelden: de gezelligheid van een dorp en de levendigheid van de stad.

Jouw makelaar in Blijdorp

Blijdorp is bekend tot ver buiten Rotterdam. Als echte Rotterdammer begrijpt Rijndelta Makelaars de charme en populariteit van deze aantrekkelijke wijk. Of je nu op zoek bent naar je droomhuis of een betrouwbare makelaar nodig hebt om je woning te verkopen, wij staan voor je klaar. Met onze uitgebreide kennis van de wijk en ons netwerk van potentiële kopers kunnen we je verder helpen. Vertrouw op Rijndelta Makelaars voor al je vastgoed behoeften in Blijdorp.

Woningaanbod