+31 (0)10 4 13 24 60

Home > Diensten >Aankoop

Jouw nieuwe ‘thuis’ in Rotterdam

Ben je – nu of later – op zoek naar een bijzondere, nieuwe woning? We begeleiden je graag bij deze intensieve zoektocht.

Tijdens dit traject adviseren we je zo goed mogelijk op bouwtechnisch, juridisch en financieel gebied en voeren wij in overleg met jou de onderhandelingen.

Wat is een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar staat aan jouw zijde als koper en neemt de leiding in de onderhandelingen, waarbij hij of zij advies geeft over een eerlijke prijs voor jouw ideale woning. Bovendien zorgt de aankoopmakelaar voor een grondige controle van de juridische en bouwkundige aspecten. De aankoopmakelaar biedt voortdurende ondersteuning en staat klaar om al jouw vragen voor, tijdens en na het aankoopproces te beantwoorden.

Bij de begeleiding van de aankoop van een woning streven we ernaar jouw ideale ‘thuis’ te vinden. Dat is een intensieve zoektocht. Door onze brede ervaring kunnen wij alle type woningen waarderen. We vinden de ruimte die past bij jouw karakter.

Hoe ons aankoopproces verloopt

We leggen je uit wat je van ons kan verwachten in vijf stappen.

1. Kennismaking

Voor een intensieve samenwerking is wederzijds vertrouwen nodig. In een kennismakingsgesprek zetten we samen jouw wensen op papier, zodat we een helder beeld hebben van jouw persoonlijke woonwensen.

2. Woningaanbod verzamelen

Vervolgens gaan we aan de slag om je nieuwe, ideale woning te vinden. Daarbij kijken we niet alleen naar ons eigen aanbod. We maken gebruik van een gedeelde database met andere makelaars, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod. Hierbij zorgen we ook dat mogelijke bouwkundige, juridische en financiële consequenties inzichtelijk zijn. Dus ook eventuele risico’s.

3. Bezichtigen

Heb je een huis gezien waar je hart sneller van gaat kloppen? Bij een bezichtiging gaat een van onze makelaars altijd mee. Deze let daarbij voor jou op de details en kleine lettertjes. Op deze manier bieden we de ruimte voor een weloverwogen beslissing gebaseerd op juiste informatie en het juiste gevoel.

4. Onderhandeling

Je woning is gevonden, nu is het tijd om een bod uit te brengen. Wij voeren – ten allen tijde in overleg – de onderhandelingen namens jou richting de verkopende partij. We verzorgen een heldere en soepele afwikkeling tot aan de overdracht van de woning.

5. Blijvend jouw woningadviseur

Na overdracht van de woning blijven wij jouw woningadviseur. Voor alle vragen en eventuele onduidelijkheden met betrekking tot je nieuwe woning staan wij paraat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ontdek de leukste plekken en verhalen van onze Rotterdams Finest. Iedere wijk heeft iets unieks, waar wij graag meer over vertellen met inspirerende verhalen.

Woningaanbod