+31 (0)10 4 13 24 60

Home > Diensten >Verkoop

Elke transactie is maatwerk

De verkoop van een huis is een proces dat met grote financiële en emotionele beslissingen gepaard gaat. Wij begrijpen dat je dit in één keer goed wilt doen.

Met onze kennis, ervaring en daadkracht maken wij ons sterk voor het beste resultaat. Wij adviseren je met de strategie, maken de presentatie en zijn leidend of ondersteunend bij de onderhandelingen. Transparant, persoonlijk en doortastend.

Waarom zou je een verkoopmakelaar inschakelen?

Een ervaren verkoopmakelaar is essentieel bij het succesvol presenteren en verkopen van je huis. Met diepgaande kennis van de lokale markt, een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en een scherp oog voor presentatie, zorgt een verkoopmakelaar ervoor dat je woning optimaal in de markt wordt gezet. Daarnaast neemt deze de leiding bij de onderhandelingen en behartigt hij of zij jouw belangen op juridisch vlak. 

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam 

Rijndelta Makelaars helpt jou bij de verkoop van je huis in Rotterdam. Bij de begeleiding van de verkoop van je woning mag je van ons een proactieve houding verwachten. Sterker nog, we nemen graag het initiatief. Daarbij vinden we nauw contact en intensieve communicatie met jou als opdrachtgever heel belangrijk. Vanwege ons streven naar hoge kwaliteit kun je bij ons rekenen op de maximale inzet van onze gecertificeerde makelaars en ijzersterke backoffice. We zijn betrokken in elke fase van het verkoopproces en hebben daarbij een adviserende rol. Van de voorbereidingsfase tot aan de afwikkeling van de transactie. Full service gedurende het hele traject dus.

Hoe ons verkoopproces verloopt

We leggen je uit wat je van ons kan verwachten in negen stappen.

1 Opdracht tot dienstverlening

Na het ondertekenen van de Opdracht Tot Dienstverlening maken we een verkoopaccount aan waarin documenten voor het verkoopdossier kunnen worden ingevuld en geüpload.

2 Fotografie

Sterke foto’s zorgen voor de beste eerste indruk. Wij kunnen helpen om van die eerste indruk de beste te maken. Met fotografie, maar ook met styling. 

3 Dossier compleet?

Is de verkoopbrochure door jullie goedgekeurd? Dan hebben wij intussen alle benodigde documenten aan het verkoopdossier toegevoegd en controleren wij de door jou ingevulde Vragenlijsten en Lijst van Zaken zodat je voldoet aan alle wettelijke regels als verkoper. 

4 Publicatie

Met vertrouwen en zekerheid brengen wij jouw woning door off- en online marketing onder de aandacht.

5 Bezichtigingen

Bezoeken begeleiden wij persoonlijk. Met evenveel enthousiasme als discretie.

6 Onderhandelingen

Het spannendste onderdeel. Wij stellen alles in het werk om voor jouw woning de beste prijs te krijgen en overleggen 24/7 met jou over de te nemen stappen.

7 Koopovereenkomst

Overeenstemming leggen wij voor je vast in een koopovereenkomst vastgesteld door de NVM in samenwerking met onder andere de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

8 Ontbindende voorwaarde

Het is mogelijk dat jouw woning wordt verkocht onder voorbehoud van bepaalde zaken. Indien dit het geval is, behouden wij tot de definitieve verkoop nauw contact.

9 Overdracht

De woning wordt conform de lijst van zaken opgeleverd op de afgesproken opleveringsdatum. De eindinspectie wordt gevolgd door een bezoek aan de notaris. Deze afspraken begeleiden wij ook.