+31 (0)10 4 13 24 60

Home > Diensten >Huis verkopen

Jouw Verkoopmakelaar in Rotterdam: Maatwerk bij het Verkopen van Jouw Huis

Een huis verkopen is maatwerk, en bij Rijndelta Makelaars begrijpen we dat als geen ander. Als ervaren verkoopmakelaar in Rotterdam bieden wij gepersonaliseerde diensten om jouw woning succesvol op de markt te brengen en de best mogelijke verkoopresultaten te behalen.

Met onze kennis, ervaring en daadkracht maken wij ons sterk voor het beste resultaat. Wij adviseren je met de strategie, maken de presentatie en zijn leidend of ondersteunend bij de onderhandelingen. Transparant, persoonlijk en doortastend.

Waarom zou je een Verkoopmakelaar Inschakelen?

Het inschakelen van een ervaren verkoopmakelaar is essentieel bij het succesvol presenteren en verkopen van je huis. Met diepgaande kennis van de lokale markt, een uitgebreid netwerk van potentiële kopers, en een scherp oog voor presentatie, zorgt een verkoopmakelaar ervoor dat je woning optimaal in de markt wordt gezet. Daarnaast neemt deze de leiding bij de onderhandelingen en behartigt hij of zij jouw belangen op juridisch vlak.

Professionele Begeleiding bij het Verkoopproces

Bij Rijndelta Makelaars geloven we in een persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij elke stap van het verkoopproces. Van het bepalen van een realistische verkoopprijs tot het organiseren van bezichtigingen en het afhandelen van de administratie, wij staan aan jouw zijde om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Onze focus ligt op het behalen van de beste resultaten voor jou als verkoper.

Jouw Partner in de Verkoop van Jouw Woning in Rotterdam

Rijndelta Makelaars is dé vertrouwde naam voor het verkopen van huizen in Rotterdam. Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en ons professionele team van makelaars, bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Of je nu een appartement, een eengezinswoning, of een luxe villa wilt verkopen, wij zorgen voor een succesvolle verkoopervaring van begin tot eind.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Ben je klaar om jouw huis in Rotterdam te verkopen? Neem vandaag nog contact op met Rijndelta Makelaars en laat ons je helpen bij het realiseren van een succesvolle verkoop. Met onze professionele begeleiding en expertise staan wij voor je klaar om jouw verkoopdoelen te verwezenlijken.

Hoe ons verkoopproces verloopt

We leggen je uit wat je van ons kan verwachten in negen stappen.

1 Opdracht tot dienstverlening

Na het ondertekenen van de Opdracht Tot Dienstverlening maken we een verkoopaccount aan waarin documenten voor het verkoopdossier kunnen worden ingevuld en geüpload.

2 Fotografie

Sterke foto’s zorgen voor de beste eerste indruk. Wij kunnen helpen om van die eerste indruk de beste te maken. Met fotografie, maar ook met styling. 

3 Dossier compleet?

Is de verkoopbrochure door jullie goedgekeurd? Dan hebben wij intussen alle benodigde documenten aan het verkoopdossier toegevoegd en controleren wij de door jou ingevulde Vragenlijsten en Lijst van Zaken zodat je voldoet aan alle wettelijke regels als verkoper. 

4 Publicatie

Met vertrouwen en zekerheid brengen wij jouw woning door off- en online marketing onder de aandacht.

5 Bezichtigingen

Bezoeken begeleiden wij persoonlijk. Met evenveel enthousiasme als discretie.

6 Onderhandelingen

Het spannendste onderdeel. Wij stellen alles in het werk om voor jouw woning de beste prijs te krijgen en overleggen 24/7 met jou over de te nemen stappen.

7 Koopovereenkomst

Overeenstemming leggen wij voor je vast in een koopovereenkomst vastgesteld door de NVM in samenwerking met onder andere de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

8 Ontbindende voorwaarde

Het is mogelijk dat jouw woning wordt verkocht onder voorbehoud van bepaalde zaken. Indien dit het geval is, behouden wij tot de definitieve verkoop nauw contact.

9 Overdracht

De woning wordt conform de lijst van zaken opgeleverd op de afgesproken opleveringsdatum. De eindinspectie wordt gevolgd door een bezoek aan de notaris. Deze afspraken begeleiden wij ook.