+31 (0)10 4 13 24 60

Home >Diensten

Hoe wij jou van dienst zijn

Met ruim 50 jaar aan ervaring bieden wij full-service dienstverlening bij de aankoop en verkoop van een woning in en rondom Rotterdam.

Huis kopen

Op zoek naar jouw bijzondere, nieuwe woning? Wij kennen de regio en vastgoedmarkt. Onze aankoopmakelaars begeleiden je graag bij deze intensieve zoektocht en vinden de ruimte die past bij jouw karakter.

Lees meer

Huis verkopen

De verkoop van een huis is vaak een proces dat met grote financiële en emotionele beslissingen gepaard gaat. We begrijpen dat je dit in één keer goed wilt doen. Onze verkoopmakelaars verzorgen de verkoop van jouw woning in regio Rotterdam en begeleiden je gedurende het hele proces.

Lees meer

Bedrijfs onroerendgoed

Met name in en rondom het Scheepvaartkwartier van Rotterdam, onze thuishaven, zijn wij actief in de werving van huurders van onroerende zaken voor bedrijfsdoeleinden. Wij beschikken over een ruim netwerk voor het vinden van de juiste huurder voor jouw bedrijfsruimte of kantoorpand.

Lees meer

Huis taxeren

Een woningtaxatie is belangrijk wanneer je de woning wilt kopen, verkopen of verzekeren. We hebben veel ervaring in alle segmenten en zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig waarderen van woningen in regio Rotterdam. We zijn aangesloten bij de NVM, NRVT en het NWWI.

Lees meer