+31 (0)10 4 13 24 60

Woningaanbod

Toon filters
Prijs
Oppervlakte

woningen gevonden

Koopwoningen in Rotterdam

Rotterdam, waar levendige straten, historische panden en moderne architectuur samenkomen in een unieke woonervaring. In de schaduw van de Erasmusbrug en tussen architectonische meesterwerken groeit Rotterdam uit tot een stad die niet te missen is. De eens zo bescheiden havenstad heeft zichzelf heruitgevonden en is nu een wereldstad waar het leven in volle vaart voorbij raast. De woningmarkt in Rotterdam is een afspiegeling van de stad zelf. Terwijl de skyline wordt bepaald door adembenemende hoogbouw en moderne bouwwerken, weerklinken in de historische wijken nog de echo’s van een rijk verleden. Dit maakt Rotterdam uniek voor woningzoekenden uit alle windrichtingen. De populariteit van de stad heeft gezorgd voor een grote groei in de vraag naar koopwoningen.

Huis kopen in Rotterdam 

Wanneer je door de levendige wijken van Rotterdam loopt, voel je de energie. Dit is terug te zien in het diverse woningaanbod, dat voor ieder wat wils biedt. Luxe appartementen met panoramische uitzichten, sfeervolle herenhuizen met karakteristieke gevels en gezellige woonboten die zachtjes dobberen op de Maas. De huizenmarkt in Rotterdam heeft voor elk levensverhaal een passend hoofdstuk. Huis kopen in Rotterdam? Sinds 1972 zijn we meegegroeid met de ontwikkelingen van Rotterdam. We houden van huizen met karakter en van mensen met karakter. Met ons hoofdkantoor in het mooie Scheepvaartkwartier helpen we jou met de verkoop en aankoop van je woning in Rotterdam.

Ideale woning nog niet gevonden? 

Met de groeiende populariteit van Rotterdam komt ook de druk op de woningmarkt. De stad werkt hard om aan de toenemende vraag naar koopwoningen te voldoen door voortdurend nieuwe woonprojecten te ontwikkelen. Van hoogbouw tot duurzaam hergebruik van industrieel erfgoed; Rotterdam omarmt de toekomst zonder het verleden te vergeten. Rijndelta Makelaars helpt je bij de zoektocht naar jouw ideale woning. Onze aankoopmakelaars gaan samen met jou in gesprek om jouw wensen op papier te zetten. We begeleiden je graag bij deze intensieve zoektocht, gedurende het gehele proces. 

Populaire wijken in Rotterdam

Rotterdam heeft veel meer te bieden dan alleen een indrukwekkende skyline en moderne architectuur. Achter elke hoek schuilen levendige en karaktervolle wijken met elk hun eigen sfeer. Of je nu op zoek bent naar een bruisend stadscentrum, iconische parken of historische charme, Rotterdam heeft voor ieder wat wils.

Het historische Delfshaven, met zijn grachtenpanden en fijne sfeer, neemt je mee terug in de tijd. In contrast biedt de moderne Kop van Zuid een futuristische uitstraling, met indrukwekkende wolkenkrabbers. Voor wie op zoek is naar rust en elegantie, straalt het groene Hillegersberg een florissant gevoel uit rond de Bergse Plas.

Voor de creatievelingen trekt het hippe Noord met zijn kunstgalerijen en boetiekjes steeds meer belangstelling. Het hart van Rotterdam biedt een gezellig stadsleven, waar de Markthal en Kubuswoningen het decor vormen voor het dagelijkse leven. En dan is er Kralingen, een combinatie van groen en stijl, met het Kralingse Bos als ideale plek voor ontspanning en recreatie. Rijndelta Makelaars ontdekt samen met jou de diverse en karaktervolle wijken van Rotterdam en vindt jouw bijzondere, nieuwe woning.