+31 (0)10 4 13 24 60

Home > Diensten >Bedrijfs onroerendgoed

Zakelijk vastgoed in Rotterdam

Hoe ons BOG proces verloopt. We leggen je uit wat je van ons kan verwachten in vier stappen.

Rijndelta Makelaars is actief in de werving van huurders van onroerende zaken voor bedrijfsdoeleinden. Dit doen we met name rondom het Scheepvaartkwartier van Rotterdam, onze thuishaven.  

Deskundige begeleiding bij zakelijk vastgoed

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een ruim netwerk, waardoor we snel en efficiënt de juiste huurder voor jouw bedrijfsruimte of kantoorpand kunnen vinden. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we de verdere indeling van onze persoonlijke BOG dienstverlening.

Bedrijfsaanbod

Toon filters
Prijs
Oppervlakte

bedrijfsaanbod gevonden

Kennismakingsgesprek
Samenwerking vereist wederzijds vertrouwen. Daarbij creëren we een helder beeld van jouw wensen als verhuurder, gecombineerd met ons advies op basis van ervaring. In een kennismakingsgesprek zetten we je wensen en voorwaarden op papier. Zo weten we precies wat jouw behoeften zijn.


2. Presentatie

Wij zorgen ervoor dat jouw zakelijk vastgoed haar eigen unieke karakter laat zien. We zorgen voor een hoogwaardige presentatie van het pand en zetten een doeltreffende procedure op voor de verkoop of verhuur van het pand.


3. Werving

Ook zorgen wij voor de werving en screening van potentiële huurders. Alleen de meest geschikte kandidaat wordt geselecteerd en aan jou voorgesteld als potentiële verhuurder.


4. Onderhandelen en contract

Tactisch en doordacht voeren wij samen met de huurder of verhuurder de onderhandeling en zorgen wij vervolgens voor een soepele afwikkeling tot aan de overdracht.