+31 (0)10 4 13 24 60

Home>Rotterdam Finest>Speck

Speck

Alsof je thuis bent. Speck is Italiaans met een Rotterdams randje en een goud tandje. Jet Reijmer bestiert samen met haar broer Kasper en teckel Louis deze pizzeria. Een van de leukste van de stad.

Dat komt door de plek, lekker knus in de 1e Pijnackerstraat in het Oude Noorden. Dat komt door de naam, Speck was lang een slagerij en vandaar het varkentje op het raam. Dat komt door het eten, wow die pizza’s die Kasper bereidt in zijn houtoven maar vergeet ook zijn bruschetta’s niet en zijn vitello tonnato met huisgemaakte tonijnmayonaise. Allemaal top.

En dat komt door de energie die broer en zus uitstralen. Altijd zin om het jou naar de zin te maken. Jet draagt een gouden tand. Of ze daarmee beter kan proeven? Dat gelooft Jet niet, maar ze houdt gewoon van dit signature sieraad. En teckel Louis is de mooiste decoratie om dit restaurant tot een waar thuis te maken. En dit allemaal gewoon in de 1e Pijnackerstraat.

 

PS: De tiramisù niet vergeten te eten. Een recept van Jet en intussen internationaal beroemd. Van heinde en verre komen mensen voor dat glazen potje waarin je alle lagen van biscuit, cacao, mascarpone, koffie, ei en marsalawijn oplepelt. Word je blij van.