+31 (0)10 4 13 24 60

Home>Rotterdam Finest>Destino

Rotterdams finest Destino! Barcelona aan de Rotte

Het lot, in het Spaans Destino, bracht Reinbert Sneep naar de Zaagmolenkade. Een prachtig lot, waar wij Rotterdammers regelmatig genieten van pinxtos, tapas en verfijnde gin-tonics.

Barcelona aan de Rotte

Aan de Rotte, ook dat nog. Op een groot terras met uitzicht op de kunstwerken in het water. Het is zo’n stukje Rotterdam dat ooit rauw was, maar een nieuw karakter kreeg door galerieën, bierbrouwers en restaurants.
Je bent niet bij Destino geweest als je de berenjenas niet hebt geproefd. Deze gefrituurde auberginebeignets met honing zijn de absolute bestseller. De croquetas met kip of ibéricoham? Ook doen! Sneep werkt met dagverse seizoensproducten en wisselt regelmatig de kaart. Wij waardeerden bovendien de goede wijnkaart: van frisse Verdejo’s tot volle Tempranillo’s met originele en uitbundige etiketten.
Het interieur, ontworpen door Martin Hagendijk, bestaat uit hoge en lage tafels, stalen deuren, koperen keuken en een geweldige vilten lamp, geïnspireerd op Guggenheim-staal voor een perfecte akoestiek. Vonden wij een vondst.

Klik op de  gele button naar de site van;

Restaurant-destino.nl