+31 (0)10 4 13 24 60

Patrick van Bueren

Makelaar

  • Telefoon: +31 (0)10 4 13 24 60
  • E-mail: p.vanbueren@rijndelta.com
  • LinkedIn: Naar website

Patrick van Bueren, geboren en getogen in Rotterdam. Hij woont in een jaren 30 huis in Breda met zijn vrouw Sigourney en zoontje Renn van 1 jaar.

Patrick is een enthousiaste makelaar die graag in contact staat met verschillende mensen. Het makelaarsvak biedt hem de mogelijkheid om veel buiten de deur te zijn en te genieten van de afwisseling die het met zich meebrengt. Zijn passie voor dit vak werd aangewakkerd tijdens zijn stage in 2006, toen werd Patrick besmet met dezelfde bevlogenheid als zijn collega Olaf Reimers.

Olaf heeft me altijd één belangrijke les bijgebracht: “De klant staat altijd op nummer 1.” Hij benadrukte het belang van het doorbreken van vooroordelen over makelaars en het bieden van uitstekende service. Patrick volgt deze filosofie door zijn klanten altijd terug te bellen en punctueel te zijn in zijn afspraken.

Naast zijn werk als makelaar is Patrick een sportief persoon, actief in fitness en boksen. Maar is hij ook bourgondisch van aard en geniet van heerlijk eten en vooral goede wijnen. Zijn vrouw deelt deze passie, wat leidt tot gezellige wijnproeverijen. Patrick zijn persoonlijke favorieten zijn Rieslings en Gruner Veltliners vanwege hun verfrissende zuurtjes, hoewel hijzelf verre van zuur is, integendeel!

Klanten over Patrick van Bueren

Ontmoet de collega's van Patrick van Bueren

Nicole Mariman

Secretariaat

secretariaat@rijndelta.com

Olaf R. Reimers

NVM Register-Makelaar (RM) | Register-Taxateur (RT)

o.reimers@rijndelta.com

Lees meer

Helen de Goeijen

Secretariaat

secretariaat@rijndelta.com

Mr. Juriaan P. Kok

NVM Register-Makelaar (RM) | Register-Taxateur (RT)

j.kok@rijndelta.com

Lana Deelen

Marketing specialist

l.deelen@rijndelta.com