Kenmerken

 • Kantoorruimte

  Conditie bestaande bouw
  Bouwjaar
 • Woonoppervlakte133 m2
 • 0
 • Ligging
 • Huur prijs € 2.350,00 p.m.
  Status Beschikbaar
  Oplevering In overleg
 • Garage

Rotterdam Willemskade 15

Zeer representatieve kantoorruimte van in totaal circa 133 m2 v.v.o., gelegen op de begane grond van het moderne gebouw 'Williams Estate III' in het Scheepvaartkwartier.
Bij het gebouw zijn 4 (eventueel meer) parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage te huur. De kantoorruimte wordt zeer compleet opgeleverd en is onder andere voorzien van snel internet (Ziggo), gescheiden dames- en herentoilet, airconditioning, kabelgoten voorzien van data en elektra, vergaderruimte, luxe pantry, archiefruimte en alarm.

Ligging:

Het Scheepvaartkwartier met haar pittoreske Veerhaven staat bekend als een van de meest representatieve wijken van Rotterdam. Diverse populaire horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand van het betreffende kantoorgebouw. Met tramlijn 7 is het Centraal Station van Rotterdam binnen vijf minuten bereikbaar. De bereikbaarheid met eigen vervoer is eveneens goed.

Parkeren:

In de bijbehorende (afgesloten) parkeergarage zijn 4 (eventueel meer) parkeerplaatsen beschikbaar. Op loopafstand is tevens de parkeergarage Erasmusbrug van de Gemeente Rotterdam gelegen. Tevens zijn langs de openbare weg zijn voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

Opleveringsniveau:

Het gebouw waar het gehuurde onderdeel van uitmaakt is gebouwd in 2000 en voldoet aan alle wensen die de hedendaagse kantoorgebruiker van haar kantoorruimte mag verwachten. Zo zijn snel internet (Ziggo), gescheiden dames- en herentoilet, airconditioning, kabelgoten voorzien van data en elektra, vergaderruimte, luxe pantry, archiefruimte en alarm aanwezig. De kantoorruimte beschikt over een afgesloten vergaderruimte en is er een lunchruimte aanwezig.

Bijzonderheden:

Zeer compleet opleveringsniveau.
Prachtig uitzicht over de Maas.
4 (eventueel meerdere) parkeerplaatsen beschikbaar, huurprijs € 2.100,- per parkeerplaats per jaar.
Nabij openbaar vervoer (metro, tram en watertaxi).
Veel voorzieningen in de directe omgeving.
De huurprijs is exclusief verwarming en elektra, alsmede de parkeerplaatsen.

Locatie Willemskade 15 Rotterdam

Wilt u een keer komen kijken?

Neem contact op met Rijndelta