Kenmerken

 • Kantoorruimte

  Conditie bestaande bouw
  Bouwjaar
 • Woonoppervlakte514 m2
 • 0
 • Ligging
 • Huur prijs € 84.810,00 p.j.
  Status Beschikbaar
  Oplevering In overleg

Rotterdam Vasteland 4

Algemeen:
Aan de voet van de Erasmusbrug gelegen kantoorverdieping op de 1e etage van de Maastorenflat. Deze flat is gevestigd op de hoek van kruising tussen de Schiedamsedijk en het Vasteland en daarmee centraal gelegen. Vanaf de gehele verdieping is er zicht op de Maas, de Erasmusbrug en het centrum van Rotterdam. De gevels, ramen en kozijnen rondom de gehele verdieping zijn in 2017 vernieuwd waardoor deze nu in uitstekende staat verkeren. Het plafond is deels gestuukt en deels voorzien van een afgewerkt systeemplafond.

Indeling:

Begane grond:
Gezamenlijk entree en trappenhuis.

1e verdieping:
Entree, ruime en centrale ontvangsthal, circa 40 m2, met toegang tot vier kamers met zicht op de Schiedamsedijk. Hier is een apart toilet met wastafel aanwezig.

Vanaf de ontvangsthal biedt de overloop toegang tot nog drie gelijkwaardige kantoorkamers met zicht op de Maasbouvelard, een opslagruimte van circa 2 m2, twee toilet ruimtes met in totaal drie toiletten en fonteintjes, alsmede een kitchenette, circa 8 m2, voorzien van een vaatwasser, wastafel en koelkast.

Een tweede ruime hal biedt toegang tot de overige vijf kantoorkamers, welke variëren in afmeting. De kamers hebben ieder vrij uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Tevens bevindt zich hier een garderoberuimte, installatieruimte en opslagruimte.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1956
Totale oppervlakte: 514 m2 VVO

Parkeren:
Parkeren in de omgeving. De beschikbaarheid van de parkeerplaatsen is aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Huurperiode:
Vijf jaar en aansluitende verlengingsperioden van steeds vijf jaar.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
De te betalen huur bedraagt €165,- per vierkante meter. Dit bedraagt € 84.810,- jaar. Per kwartaal per vooruitbetaling te voldoen. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan. Deze huurprijs is exclusief BTW en service kosten.

Voorschot servicekosten:
€ 12.850,- per jaar, exclusief BTW. In het voorschot zit inbegrepen: kosten voor water, verwarming, klein onderhoud en elektra. Afrekening op basis van werkelijk gemaakte kosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van de cijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheid:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ, versie januari 2015) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage.

Oplevering:
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige representatieve staat onder andere voorzien van:
Toiletten en pantry;
Energielabel C;
Kabelgoten voorzien van elektra;
Airconditioning;
Archiefruimte.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces-verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto's.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen om niet te opteren voor belaste huur.

Locatie Vasteland 4 Rotterdam

Wilt u een keer komen kijken?

Neem contact op met Rijndelta