Kenmerken

 • Kantoorruimte

  Conditie bestaande bouw
  Bouwjaar 1870
 • Woonoppervlakte200 m2
 • 0
 • Ligging
 • Huur prijs € 3.950,00 p.m.
  Status Beschikbaar
  Oplevering In overleg
 • Garage

Rotterdam Parklaan 1

Algemeen:
Op de mooiste kantoorlocatie van Rotterdam gelegen unieke kantoorruimte op de derde verdieping van een monumentaal pand.

Ligging:
Het Scheepvaartkwartier met haar pittoreske Veerhaven staat bekend als een van de meest representatieve wijken van Rotterdam. Diverse populaire horecagelegenheden, bijvoorbeeld restaurant Huson, Loos, Zeezout, 010 en Parkheuvel, bevinden zich op loopafstand van het betreffende kantoorgebouw.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Diverse bus, tram- en metrohaltes bevinden zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Met tramlijn 7 is het Centraal Station van Rotterdam binnen vijf minuten bereikbaar. Met nabijheid van de Erasmusbrug, Maastunnel, tunnelrace en Maasboulevard is de bereikbaarheid met eigen vervoer (met name voor een centrumlocatie) eveneens goed.

Indeling:
Begane grond:
Entree
Ruime vestibule, ruime hal
Statig trappenhuis

3e verdieping :
Overloop
3 Kantoorruimten
Pantry
Dames- en herentoilet

Oppervlakte:
3e verdieping: circa 200 m2 B.V.O.

Parkeermogelijkheid:
11 parkeerplaatsen apart te huur.

Huurprijs:
€ 11.850,00 per kwartaal, exclusief BTW en servicekosten.
€ 400,00 per kwartaal per parkeerplaats, exclusief BTW.

Huurperiode:
Vijf jaar en aansluitende verlengingsperioden van telkenmale vijf jaar.

Huuringangsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per kwartaal per vooruitbetaling te voldoen. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

Voorschot servicekosten:
€ 3.333,33 per kwartaal, exclusief BTW. In het voorschot zit inbegrepen: kosten voor water, verwarming, schoonmaak, klein onderhoud, onderhoud lift, telefonie en tuinonderhoud.
Exclusief elektra (eigen aansluiting).

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van de cijfers volgens de consumentenprijsindex (CPI) (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheid:
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage.

Oplevering:
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige representatieve staat onder andere voorzien van:
Vloerbedekking
Airconditioning
Luxe toiletgroepen en pantry
Verlichting
Zonwering

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces-verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto's.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen om niet te opteren voor belaste huur.

Makelaarskantoor Rijndelta is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen.

Locatie Parklaan 1 Rotterdam

Wilt u een keer komen kijken?

Neem contact op met Rijndelta