Kenmerken

 • Appartement

  Bouwjaar 1930
 • Woonoppervlakte180 m2
  Inhoud520 m3
 • Aantal slaapkamers 3
 • Ligging
  • In woonwijk
 • Tuin
  • Achtertuin
  • Voortuin
 • Vraagprijs € 595.000,00 k.k.
  Status Beschikbaar
  Oplevering In overleg

Rotterdam Oudedijk 33

Dit zonnige dubbele benedenhuis is gelegen op de hoek van de Oudedijk/Rozenburglaan. Met een tramhalte en metrostation Voorschoterlaan voor de deur en de ligging aan de doorgangsweg en winkelstraat de Oudedijk, beschikt de woning over een uitstekende bereikbaarheid. De woning beschikt over een riante, groene voortuin van circa 125 m2 en een beschutte achtertuin.

De wijk Kralingen ligt gunstig ten opzichte van diverse recreatiegelegenheden en sportactiviteiten (hockeyvelden, tennisbanen, een manege, een golfterrein en een zeilvereniging). In de buurt bevinden zich diverse scholen, de Erasmus Universiteit en een van de vestigingen van de Hogeschool Rotterdam. Op loopafstand zijn verschillende horeca gelegenheden gevestigd, alsmede de Oudedijk zelf met diverse winkelvoorzieningen en de bekende winkelstraat de Lusthofstraat. Met onder andere het Kralingse Bos en Park Rozenburg beschikt Kralingen over een ideale combinatie van een groene woonomgeving en een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum van Rotterdam.

De woning is voorheen gebruikt als kantoorruimte van een zorginstelling. De benedenverdieping beschikt over een mooie woon-/eetkamer op de hoek gelegen. Door de grote raampartij en de ligging op het zuidwesten is de kamer prachtig licht. De bovenverdieping beschikt over een praktische kamerindeling en een kamer te verbouwen tot badkamer met een fraai balkon.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ontvangsthal met marmeren tegels die toegang biedt tot de ruime woonkamer, circa 5.35 m / 6.45 m x 5.30 m, met separaat toilet, toegang tot de kelder en trapopgang naar de eerste verdieping.
Doorgang naar de gesloten keuken, circa 3.65 m x 2.45 m, met toegang tot de achtertuin.
De mooie, aparte hoekkamer, circa 5.05 m x 5.50 m / 4.80 m, dient als werk-/woonkamer en is voorzien van twee inbouwkasten.

1e verdieping:
Overloop met een separaat toilet.
Zijkamer mogelijk te verbouwen tot een badkamer, circa 2.40 m x 2.50 m, voorzien van een wastafel en toegang tot een balkon van circa 1.10 m x 2.55 m.
Riante slaapkamer, circa 6.45 m x 5.25 m, voorzien van inbouwkasten en een marmeren schouw.
Een tussenkamer van circa 2.30 m x 5.00 m.
Een tweede grote slaapkamer, gelegen op de hoek van de woning, met uitzicht over de Oudedijk. De kamer is circa 5.05 m x 6.50 m / 5.50 m / 4.60 en voorzien van een balkon.

Kelderverdieping:
Deze ruimte, circa 12.80 m x 2.50 m, dient als berging en provisieruimte.

Bijzonderheden:
Eigen grond.
Bouwjaar 1930.
Woonoppervlakte circa 187 m2.
Verwarming en warm water via cv-combi ketel.
Kelder van circa 32 m2.
Voortuin, circa 125 m2, met fietsenstalling.

Rijndelta Makelaars is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u een eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Plattegronden

Locatie Oudedijk 33 Rotterdam

Wilt u een keer komen kijken?

Neem contact op met Rijndelta