Kenmerken

 • Appartement

  Bouwjaar 1926
 • Woonoppervlakte120 m2
  Inhoud350 m3
 • 0
 • Ligging
  • In woonwijk
 • Tuin
  • Achtertuin
 • Huur prijs € 1.700,00 p.m.
  Status Beschikbaar
  Oplevering In overleg
 • Verwarming
  • moederhaard
  Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Rotterdam Kortekade 71

Deze fraaie, dubbele benedenwoning ligt op loopafstand van de Kralingse Plas en het Bos. De woning is zeer praktisch ingedeeld en verkeert in goede staat van onderhoud. Het betreft een tuinverdieping met drie slaapkamers en een riante badkamer, alsmede een bel-etage met woon- en eetkamer die middels een fraaie en suite met elkaar zijn verbonden. De moderne halfopen keuken sluit direct aan op de eetkamer en kijkt uit op de achterliggende tuin op het zuidoosten, circa 50 m2. Opvallend zijn de vele authentieke details waaronder marmeren schouwen, originele houten vloeren en paneeldeuren. De tuinverdieping heeft een ruime plafondhoogte van circa 2.05 m.

De Kortekade is een gezellige en levendige straat in Kralingen. De locatie beschikt over de ideale combinatie van een gemoedelijke en groene woonomgeving en een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum van Rotterdam: de wijk is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Tramhaltes en metrostation Voorschoterlaan zijn op loopafstand gelegen. De wijk ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en de snelwegen A13 en de A20. Recreatiegelegenheden en sportactiviteiten zijn volop aanwezig: hockeyvelden, tennisbanen, een manege, een golfterrein en een zeilvereniging. In de buurt bevinden zich diverse scholen, de Erasmus Universiteit en een van de vestigingen van de Hogeschool Rotterdam. Op loopafstand zijn verschillende horeca gelegenheden gevestigd, alsmede de Oudedijk met diverse winkelvoorzieningen. Eveneens op loopafstand ligt de bekende winkelstraat Lusthofstraat.

Beletage:
Entree, hal met een separaat toilet, twee bergkasten, waarvan één voorzien van een wasmachine-aansluiting, een garderobe en een vaste trap naar het souterrain.
Een sfeervolle woonruimte ensuite met paneeldeuren, verdeeld in een woonkamer, circa 7.70 m x 3.10 m, en een eetkamer circa 5.00 m x 3.20 m.
Een moderne halfopen keuken, circa 2.95 m x 1.70 m, voorzien van een gasfornuis, oven, rvs-afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast.

Tuinverdieping:
- Slaapkamer I, circa 4.05 m x 4.80 m.
- Slaapkamer II, circa 3.55 m x 2.85 m, gelegen aan de voorzijde.
- Slaapkamer III, circa 5.15 m x 2.85 m, gelegen aan de achterzijde en met toegang tot de tuin.
- Een ruime badkamer, circa 4.90 m x 1.70 m, voorzien van een ligbad, toilet en twee wastafels.
- Een afsluitbare bergruimte en inbouwkasten.

Bijzonderheden:
Geen verhuur aan studenten.
Eigen grond.
Bouwjaar: 1926.
Totale woonoppervlakte circa 120 m2.
Inhoud circa 315 m2.
Achtertuin, circa 50 m2, gelegen op het zuidoosten en met achterom.
Verwarming middels CV-moederhaard.
Warm water voorziening middels een elektrische boiler.
Geheel voorzien van dubbel glas.
Diverse originele details, waaronder marmeren schouwen en paneeldeuren.

Locatie Kortekade 71 Rotterdam

Wilt u een keer komen kijken?

Neem contact op met Rijndelta